26945
Book
In basket
Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman - weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.
Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: Czym zastąpić nabiał i jajka? Jak łatwo połączyć podstawowe składniki? Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?
Paweł Ochman - weganin, autor bloga Weganon, farmaceuta. Jak mawiają jego przyjaciele: "Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach". Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.
Availability:
Chwałowice Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 64/Pdr (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Autor bloga Weganon.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again