27000
Book
In basket
(Akademia Mądrego Dziecka. Wiem, Co Jem!)
Wiadomo, że do chleba trzeba mąki, ale skąd się ona właściwie bierze? Jak kiedyś uprawiano zboże, a jak robi się to dziś? Co się dzieje w młynie? Czym różnią się mąki i dlaczego te ciemniejsze są zdrowsze? Jakie pieczywo je się w różnych zakątkach świata i dlaczego trzeba unikać takiego, które ma w składzie konserwanty? Zabawne ilustracje i proste teksty ułatwiają zrozumienie treści oraz pomagają oswoić się z nielubianymi produktami i zachęcają do próbowania nowych smaków.
Availability:
Antoniów Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 6(02.053.2) (1 egz.)
Chwałowice Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 6(02.053.2) (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Pain, 2015
General note
Tytuł oryginału: Le pain.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again